Saturday, October 20, 2012

Peminat baju vintage, 80s casual

10..
9..
8..
7..
6..
5..
4..
3..
2..
1..




Selamat kembali la tuan empunya FINGERWORLD...
kemana engkau menghilangnye,,,
si FINGERWORLD pun menjawab...aku lupe la aku ade blog..(haha, bodoh gile alasan)
naseb baik ade GOOGLE+ yg ingat kan aku bahawa aku ni adelah blogger juga tapi kira taraf amatur la...
..
..
..
OK sapa2 yang minat baju2 80s casual footbal macam sweater FILA BJ, Sergio tacchini, Ellese, ke baju2 polo macam Ralph lauren, Pringle, Lyle & Scott tu, boleh pergi ke blog aku satu lagi..simple je blog dye..
ni ha link dia
http://subculturewear.blogspot.com/
..
..




..contoh2 baju dalam tu..ricki ricki la ye

1 comment: