Wednesday, August 11, 2010

Dash Yankuro!!

Masih ingatkah korang kat anime ni, popular mase pertengahan tahun 90 an kat Malaysia dulu..
Emperor, Burning Sun, Shooting Star, Canon Ball, serta Dancing doll, ingat lagi tak...mustahil tak ingat kan..
Tu dia paktam.. satu set abis pergh..
malah menjadi fenomena, mana taknya, mini 4wd pro ni menjadi kegilaan ramai, termasuklah aku ni ha..
koleksi aku haa..jangan ditanya ..
Dash 01-Super Emperor
Dash 02 - Neo Burning Sun
Proto Emperor ZX
Dash 1 - Emperor
Agak-agak kan, ada lagi tak model-model ni kat kedai, puas aku cari kat kedai tamiya n toy city, kereta geng jahat aku jumpa lah..hmm..sape2 yang tau tu, boleh la kongsi maklumat ye..
Dash dash kara, to be top..huhu

8 comments:

  1. best kan,, dah besar2 ni pun aku minat lagi

    ReplyDelete
  2. masa darjah 6, kerete cmni glamer kt skolah...since animasi jepun pasal kete ni tayang kt tv

    ReplyDelete
  3. mase tu join skali tak main skali keta ni

    ReplyDelete
  4. wa...teringat zaman maen kete ni...aku maen dalam longkang sekolah rendah je dlu...siap bikin halangan ngn batu kayu sume....kurus la sket mase tu..hari2 dok kejar kete ni dlam longkang...hahahaha...sweet memory...

    ReplyDelete
  5. hha..standard ar maen kat longkang..tak mampu maa beli track hehe..

    ReplyDelete
  6. huaaa...saya punya dulu proto emperor zx!! rindunya zaman kecik2 dlu...teringat kenangan bsama-sama arwah along ..T.T

    ReplyDelete
  7. www.omegabola.com
    NO HP: +855977588708
    PIN BBM: 2C0FADC5
    LINE: OMEGABOLA

    ReplyDelete