Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan Al Mubarak


Ramadhan kini menjelang sudah, bulan seribu rahmat telah datang lagi mengunjungi kita..
Terlebih dahulu aku ingin mengucapkan syukur kehadrat Ilahi kerana telah memanjangkan umur aku, keluarga, kawan-kawan, serta yang tersayang untuk berpeluang sekali kagi untuk bersama-sama mengerjakan ibadah puasa pada tahun ini..
Diharapkan, pada Ramadhan kali ini, dapatlah aku hendaknya menjadi lebih baik dari dahulu, serta menjadi salah satu yang insan yang mendapat ganjaran pahala yang banyak ni..
Ok...
Aku pun nak ucapkanlah salam Ramadhan Al-Mubarak kepada sahabat2 blogger yang sudi BW kat kedai kopi aku kat sebelah ni, serta yang add jadi follower Fingerworld ni..
Selamat Mengerjakan Ibadah Puasa kepada korang yek..Salam

4 comments:

  1. selamat menyambut ramadan..rie~

    ReplyDelete
  2. tq, kamu juga kawan baik hehe

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan!! ehh.. korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

    ReplyDelete