Thursday, August 5, 2010

Pesta Konvokesyen UTeM ke-6 datang lagi..

Yup, this big event datang lagi tahun ni.. aku dah konvo tahun lepas,
so budak-budak lepasan sem lepas ni pula punya turn nak dapat segulung diploma dan ijazah serta master..
Sesiapa yang berdekatan di sekitar Ayer Keroh, Bukit Beruang, Durian Tunggal mahupun di Melaka sendiri,
silalah datang melawat pesta setahun sekali ni pada hari jumaat, sabtu dan Ahad.
Banyak gerai-gerai pelajar UTeM sendiri dan orang luar akan dibuka pada hari tersebut.

So.. rajin-rajinkan hadir ke event ini, ada macam-macam aktiviti, sukan dan berbagai lagi lah. Tidak kurang juga ada artis jemputan yang akan memeriahkan suasana sepanjang pesta ini berlangsung.

2 comments:

  1. ko pon tido jer aku tgk kat gerai..

    ReplyDelete